4400 Nyíregyháza-Felsősima, Lomb u. 14/A | +36 42-44-11-55
     

Egyesületeink

Szirom Lovas Egyesület
A Szirom Lovas Egyesület célja, hogy a hazai lovas kultúra és lovas hagyományok ápolása, oktatása, a lovaglás gyógyító hatásainak kihasználása megvalósuljon. Az Egyesület tevékenységeivel kívánja a lovas sportot népszerűsíteni azáltal, hogy a lovaglás, illetve a lovaglás tanulásának lehetőségét biztosítja vendégei számára. Továbbá ösztönözni kívánja az egészségmegőrzésre irányuló különböző gyógyító- egészségügyi, rehabilitációs tevékenységeket, sporttevékenységek szervezését és lebonyolítását, valamint támogatását. Ennek megfelelően az Egyesület tagjai azt a célt fogalmazták meg, hogy a lovas sport tevékenységet fejlesztik és előmozdítják, a lovas kulturális nemzeti örökségünket megőrzik, és azt minél szélesebb körben terjesztik. A megvalósulás érdekében Egyesületünk együttműködik minden állami, társadalmi és gazdálkodó szervezettel, más egyesületekkel és szövetségekkel, melyek segítik az eredményes működést és a célok megvalósítását.
Támogatás

Egyesületünk alapszabályában is megfogalmazott, fenti céljaink elérése érdekében, örömmel vesszük az Adományozóink részéről nyújtott pénzbeli támogatást, melyre jelen weblapon keresztül, az űrlap kitöltését követően van lehetősége az oldalunkra látogató felhasználóknak.

Az adománygyűjtés és az adományok felhasználása a civil szervezetek gazdálkodása, az adománygyűjtés és a közhasznúság egyes kérdéseiről szóló 350/2011. (XII. 30.) Korm. rendelet civil szervezetek gazdálkodására és az adománygyűjtésre vonatkozó fejezeteinek megfelelően történik.

Az adományozott egyesület adatai:

Név: Szirom Lovas Sport Egyesület
Székhely: 4235 Biri, Szabadság utca 75.
Sorszám: 3635.
Az egyesület formája: sportegyesület
Telefonszám: 70 / 9072-062

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy az űrlap kitöltését követően a fizetés gombra történő kattintással Önt átirányítjuk a BARION Payment Zrt. oldalára. A bankkártyája adatai és a pénzügyi tranzakció adatai az adományozott részére nem hozzáférhetőek.

A BARION Payment Zrt. a Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény. Engedély száma: H-EN-I-1064/2013. További tájékoztatást a pénzügyi szolgáltatásról a www.barion.com weboldalon kaphat. A BARION rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A BARION szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírásai szerint alakították ki.

Az Adományozó elfogadja, hogy a Szirom Lovas Sport Egyesület a pénzügyi teljesítés igazolása érdekében átadja az Adományozó adatait a BARION ZRT. részére.

Kérjük, hogy amennyiben problémája, kérdése, észrevétele merül fel, szíveskedjen a magerajozsef@gmail.com e-mail címen felvenni velünk a kapcsolatot.

Az adománygyűjtés felhasználásáról az adományozót az általa, az űrlapon megadott e-mail címen tájékoztatjuk.

Az adományozás önkéntes.

Az Egyesület nem vállal felelősséget az űrlapon keresztül megadott adatok valódiságáért.

Az Adományozó adatait az Egyesület az EU Általános adatvédelmi rendelete (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés f) pontjára figyelemmel, jogos érdeke alapján kezeli.

Az adományozó személyes adatainak felhasználására, személyes adatvédelemmel kapcsolatos jogaira vonatkozóan az Adatkezelési tájékoztatóban nyújtunk további információt.

TÁMOGATÁSÁT EZÚTON IS KÖSZÖNJÜK!

FIGYELEM: A támogatás jelenleg teszt üzemmódban van.