4400 Nyíregyháza-Felsősima, Lomb u. 14/A | +36 42-44-11-55
     

Rólunk

A Caballus Lovasmajor Nyíregyháza központjától 8 km-re, az M3-as autópálya és a Nyugati elkerülő út csomópontjánál helyezkedik el, a "városkapu" övezetben. A 3 ha-os területtel rendelkező szabadidős komplexum nyugodt, kellemes környezetben, kiváló infrastruktúrával, csodálatos terepadottságokkal várja a kikapcsolódásra és sportolásra vágyókat. A Caballus Lovasmajor tökéletes helyszínként szolgál esküvők, családi és egyéb rendezvények, lovas- és gyermekbarát programok lebonyolítására egyaránt. A programok gördülékeny lebonyolításáról rendezvényszervezésben jártas munkatársaink gondoskodnak. A magas színvonalú lovasoktatást szakképzett lovasedző vezetésével tartjuk, aki vizsgázott iskolalovainkon segíti a lovasokat, hogy e szép sportnak minden fortélyát elsajátítsák. Gyerekeknek pónilovon sétalovaglás, vagy sétakocsikázás is lehetséges kísérővel. A lovasmajor fekvése lehetővé teszi, hogy tereplovaglásainkat festői környezetben tegyük meg.


A lovasmajor központjában épült fel az impozáns vendégház, valamint az istálló és a lovarda, így azok könnyen megközelíthetőek; az autóval érkezők számára parkolót biztosítunk. A gyermekek számára egy nagyméretű játszótér áll rendelkezésre, ezen kívül az udvaron a kerti grillezés és a bográcsozási lehetőség is biztosított. A lovasmajor területén egyéb sportolási lehetőségek is adottak (tollaslabda, ping-pong, kerékpárok, rollerek stb.)
Újonnan épült vendégházunk, lovardánk és istállónk 2014. tavaszán, az Európai uniós előírásoknak megfelelően épültek meg, a lovasmajor 3 patkós minősítéssel rendelkezik.

 2020. évben kialakításra került családi wellness részlegünk (pezsgőfürdők, finn szauna) vendégeink pihenését és kényelmét szolgálva.

 

Lehetőségek a környéken:

o városnézés, programok Nyíregyházán /Móricz Zsigmond Színház, Állatpark, Múzeumfalu, Aquarius Élményfürdő, Botanikuskert/ (8 km távolságra)
o gyógyfürdőzés Hajdúnánáson (19 km távolságra)

 

Címünk: 4400 Nyíregyháza-Felsősima, Lomb u. 14./A
Megközelíthetőség: Nyíregyháza, Simai útról a Nyugati elkerülőre felvezető körforgalom előtt balra, a Lomb utcai akácfasor végén, kb. 1300 m földúton.