4400 Nyíregyháza-Felsősima, Lomb u. 14/A | +36 42-44-11-55
     

Vendégház

A vendégház kényelmes, igényes belső kialakítása, valamint magas színvonalú szolgáltatásai a pihenni vágyók minden igényét kielégíti, a vidéki nyugalom és a természet közelségével. Szállóvendégeink belekóstolhatnak a nyugodt vidéki élet gyönyöreibe, bepillantást nyerhetnek egy működő lovasmajor mindennapi életébe.


Szállóépületünk az emeleten 12 (két- és háromágyas) szoba került kialakításra, külön fürdőszobával, mely egyszerre 30 személy elszállásolására alkalmas. A szobák közül 8 szoba külön terasszal rendelkezik. A vendégház teljes körűen akadálymentesített, mozgáskorlátozottak, siketek és nagyothallók és látássérültek által is igénybe vehető. 


A földszinten egy nagyméretű rendezvényterem és egy kisebb méretű különterem található. Éttermünk minimum 60, maximum 150 fős csoportok fogadására alkalmas, mely hangulatos, elegáns megjelenésének és felszereltségének köszönhetően alkalmas zártkörű rendezvények, esküvők, családi és céges rendezvények, konferenciák lebonyolítására. Az étteremhez saját terasz is kapcsolódik, amely az elrendezéstől függően 80-100 főnek nyújt kellemes helyszínt számos kikapcsolódási lehetőségre.

A vendégház által nyújtott szolgáltatások:

családi és céges rendezvények lebonyolítása: esküvők, ballagások, születésnapok, csapatépítő tréningek, családi napok, igény szerint egyéb programszervezés

 

FONTOS INFORMÁCIÓK:

 • Recepció szolgálat 7,30 - 20,00 óráig, ez idő alatt válaszolunk az ajánlatkérésekre és a foglalásokra. Ha ettől eltérő időpontban érkezik, kérjük előre jelezze a következő telefonszámon: 42/ 44-11-55
 • Foglalás esetén 50 % előleget kérünk, melyet szíveskedjen 3 munkanapon belül átutalni
 • A reggeli a panzióban 8 - 9,30 óráig fogyasztható el
 • Laktóz-, glutén- és szójamentes étkezést nem tudunk biztosítani
 • A szobát 14,00 órától tudjuk biztosítani
 • Távozáskor a szobát 10,00 óráig kérjük elhagyni
 • Ingyenes parkolást biztosítunk
 • Ingyenes WiFi
 • Fizetés készpénzzel és előre utalással lehetséges
 • Az IFA 400 Ft/fő/éj, mely a helyszínen, készpénzzel fizetendő

Szobák felszereltsége:

 • szobáinkba személyenként ágyneműt és 70 x 100, illetve 32 x 50 cm törölközőt biztosítunk
 • hajszárító
 • asztal, szék, éjjeli szekrény, ruhásszekrény

A bejelentő lapot minden vendégünknek ki kell tölteni!

Dohányzási szabályzat:

A PANZIÓBAN (beleértve az erkélyeket) és annak bejáratától 5 méteren belül, a JÁTSZÓTÉREN és a LOVARDA területén TILOS A DOHÁNYZÁS!

A panzió területén kizárólag a dohányzásra kijelölt helyeken lehet dohányozni. A nemdohányzók védelméről szóló 1999. évi XLII. törvény végrehajtása értelmében a panzió zárt helyiségeiben (beleértve a vendégszobákat is), közösségi területein tilos a dohányzás. A panzió alkalmazottai jogosultak a vendégeket, valamint a panzió területén tartózkodó bármely más személyt figyelmeztetni a jogszabály betartására, illetve a jogszerűtlen magatartás abbahagyására. A vendégek, illetve a panzió területén tartózkodó bármely más személy köteles a jogszabály betartására, valamint az esetleges felszólítás teljesítésére. Amennyiben bármely vendég vagy a panzió terüetén tartozkodó egyéb személy jogsértő magatartása miatt a panzió üzemeltetőjét az illetékes hatóság a hivatkozott jogszabály alapján bírsággal sújtja, úgy az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy az adott jogsértő magatartást tanúsító személyre a bírság összegét áthárítsa, illetve annak megfizetését tőle követelje. Dohányzásra kizárólag az erre táblával kijelölt helyeken kerülhet sor.

Fizetési és lemondási feltételek

- az érkezés napját megelőző 72. óráig díjmentesen,
- az érkezés napját megelőző 71. és 48. óra között a megrendelt szolgáltatások 50%-ának megfizetésével,
- az érkezés napját megelőző 48 órán belül ill. amennyiben lemondás nem történik és a megrendelt szolgáltatásokat nem veszik igénybe, a megrendelt szolgáltatások 100%-ának megfizetésével mondható le a foglalás.
- Panziónk lemondást kizárólag írásban fogad el, melyet visszaigazolunk.
- Csoportok esetén fentiektől eltérő lemondási feltételeket alkalmazunk.